BENVINGUTS/DES A LA ASS0CIACIÓ DE RE-MAKERS EN XARXA CIRCULAR BARCELONA 

Som una entitat sense ànim de lucre, situada a Mollet de Vallès (Barcelona). Tenim com a finalitat ser referent en la nostra població del sistema productiu anomenat Economia Circular, centrant el nostre objectiu en donar una segona vida útil a materials i objectes que, per diferents raons, eren considerats un residu més al planeta.

Aquest objectiu va unit a un projecte social, on assessorem, formem i donem suport a aquelles persones que vulguin iniciar un projecte de venda de productes fets a mà en què s'utilitzen materials reciclats.

Als associats que utilitzen la seva creativitat i habilitats per donar un nou ús a aquests articles, els anomenem Re-Makers (Re-Creadors) però també comptem amb voluntaris que formen part de la nostra xarxa i que igualment són imprescindibles en la nostra tasca social. 

 


Per què "xarxa" ?

Created with Sketch.

Perquè creiem fermament en la unió de les persones per aconseguir millors resultats. A l'associació realitzem diferents activitats que generen sinergies realment profitoses, com xerrades i tallers de transformació de productes que serveixen d'inspiració, d'aprenentatge i formació en diferents tècniques i fins i tot de suport a noves iniciatives conjuntes. Aquesta "xarxa" de persones és completament cooperativa, garantint condicions laborals dignes.

Les persones de diferents àmbits que formem part d'aquesta Associació, els anomenats Re-Makers (Re-Creadors) podem promocionar els productes que re-dissenyem i re-fabriquem amb material en desús i / o considerat inservible a través de fires especialitzades organitzades per l'Associació així com la difusió a les xarxes socials o altres canals. Així s'aconsegueixen llocs de treballs dignes, de productes fets a mà, per a un consum socialment responsable.

Per què "circular"?

Created with Sketch.

 Perquè estem en contra de el model productiu actual, anomenat Economia Lineal, basat en l'usar i llençar, per considerar-insostenible per al nostre planeta i apostem per un altre model productiu, anomenat Economia Circular, que posa l'èmfasi en produir i consumir de manera que es gestionin millor els recursos i es generin menys residus.


 Si els productes són reparats, reutilitzats, re-condicionats, re-venuts, etc. prolongant a l'màxim la seva vida útil, es disminueix l'impacte negatiu que ocasiona la producció de productes nous. És la millor manera d'estalviar grans quantitats d'energia i aigua alhora que s'eliminen abocaments de químics contaminants en la nostra terra, rius i mars.taller


Lloc: c /San Ramon, 34, baixos
Places disponibles: 6Col·laborar amb donacions

En breu tindrem un punt fixe on podràs portar-nos les teves donacions de roba, eines, llibres, petits mobles, etc que ja no utilitzis.

Però fins a aquell moment, si us plau, contacta amb nosaltres a xarxacircular@gmail.com i ens organitzarem perquè puguis donar-nos els teus objectes.


col·laborar com a voluntari

Si vols ser una peça clau en aquest projecte, tenim moltíssimes opcions per a tu, com impartir cursos segons les teves habilitats, suport a les xarxes socials, fotografiar els productes confeccionats, control de donacions i la seva classificació ... estarem encantats de que doneu suport en la sensibilització ambiental!! Contacta a xarxacircular@gmail.com


Vols veure exemples del que fan els nostres Re-Makers?

Formulari Xarxa Circular

España

He leído y acepto la política de privacidad.