En la següent galeria pots conèixer als Re-Makers que formem part de l'Associació. Pots clicar a cada un d'ells si vols accedir directament a veure els seus productes en el seu enllaç particular.

Fent i desfentbcn neix arran de participar en un món de mercats de segona mà amb la intenció de donar-li una segona vida a roba en desús. Actualment, creacions pròpies i exclusives en complements i peces de vestir.

 Kosturitas reutilitza pantalons texans, faldilles, lonetes, teles de cotó restes d'stok i en definitiva tota la tela que ja no es fa servir convertint-se en motxilles, bosses, fundes agenda... reutilitzant (sempre que és possible) totes les peces metàliques , botons, cintes, etc.,


 

Nice Naps és la marca de fundes de coixins i altres articles confeccionats a partir de camises i corbates que ja no eren útils per als seus propietaris per diversos motius i que haguessin acabat sent un residu més al nostre planeta.

DecoRuth, marca dedicada a fustes, plàstic, teles i tot tipus de material, que es pugui reutilitzar per convertir-la en articles de decoració. Amb palets vells i productes amb plàstic d'un sol ús, obtenim milers d'objectes, que podem tornar a aprofitar.Caramal Artesania, la inspiració en l'art del cuir BixoMalo  dissenya bosses i complements artesanals reutilitzant tèxtil recuperat. Peces confeccionades amb qualitat i originalitat.Hache Upcycling és una marca de disseny de la ciutat de Barcelona que recicla i transforma materials que estan fora del circuit de consum per introduir-los novament en el mercat. Els materials de les col·leccions estan realitzats amb moqueta de fira, teixits de paraigües, plàstics i altres tipus de residus.

Produccions fetes amb materials respectuosos amb el medi ambient o reciclats de productes industrials

Les textures i materials que reutilitza El Taller de Mary Hands són majoritàriament texans i samarretes, retalls i teles que queden relegades a l'oblit i inutilitat perpètua. Cadascuna de les seves peces és única i diversa, així com tots i totes i cadascú de nosaltres.enREnou, l'art de tornar nova alguna cosa, de donar una segona oportunitat a un material, de donar valor a allò que s'ha considerat que ja no serveix, d'innovar i de jugar, de veure més enllà d'un residu, d'estimar els recursos que ens dóna la Terra, de fer un canvi de mentalitat cap a un model de societat més sostenible i circular...

...i, de pas, de fer una mica d'enrenou pel camí!Transformados con arte by La Lopez  

ens ensenya com a través de la pintura, el dibuix, el paper i una mica d'afecte, molts objectes, mobles, fustes i coses rebutjades per la gent, poden tenir una altra vida. 


Heidi Bags s'especialitza en crear bosses donant una segona vida a texans en combinació amb altres materials. Sempre treballant amb restes d'estoc. 

En Udanas Art es creen històries amb pedres i altres elements recollits de la Natura molt propera a la ciutat de Barcelona. Usualment es fa servir materials com: Còdols, fustes de deriva, petxines marines, llavors, branquetes i també materials de rebuig reciclables, recollits a la riba de les platges com són: Cristalls, Maons i Rajoles de la mar.
A cada quadre es combinen materials naturals (recollits sempre de terra), amb materials reciclables, donant-los a tots una segona vida i fomentant així el reciclatge creatiu. 

 

Empresa de Buidatge de pisos i negocis que ven i dóna material en bon estat

Vols apareixer en la nostra galeria de Re-Makers? Uneix-te a la nostra associació i converteix-te en Re-Maker